Licensierad Forsinstruktör

Detta är kursen för dig som har flera år av egen paddelfärdighet och vill utbilda dig vidare att jobba som Forsinstruktör el ledare inom klubb el kommersiellt.

Jobbar du med forspaddling i kajak eller vill börja? Karin är Examinator i Licensierad Forsinstruktörs-gruppen och håller både Forsinstruktörsutbildningar samt examinationer.

Som licensierad forsinstruktör har du intyg på att du har tillräckliga kunskaper för att introducera nybörjare till forspaddling. Kunskap om att hålla grundkurser är i fokus. Målet är att förmedla en attityd till forspaddling så att kursdeltagarna efter avslutad kurs vill fortsätta, och kan göra det på ett säkert sätt.

Som Licensierad Forsinstruktör har du intyg enligt SKF''s normer på att du har tillräckliga kunskaper för att introducera nybörjare till forspaddling. Kunskap om att hålla grundkurser i fors är i fokus. Målet är att förmedla en attityd till forspaddling så att kursdeltagarna efter avslutad kurs vill fortsätta, och kan göra det på ett säkert sätt.

Mer info kan hittas på http://www.kanot.com/licensieradforsinstruktor___725.aspx ( se datum för forskurser)

Datum o Pris: efter förfrågan!

Plats: Ljusdal el efter önskemål