Paddelpass och Lic. Forsinstruktör

Har du flera år av egen paddelfärdighet och vill utbilda dig vidare att jobba som Forsinstruktör el ledare inom klubb el kommersiellt.

Jobbar du med forspaddling i kajak eller vill börja? Karin är Examinator för Licensierad Forsinstruktör och håller både Forsinstruktörsutbildningar samt paddelpasskurser upp till blå nivå.

Som lic. forsinstruktör eller om du följer paddelpassets utbildningar får du intyg på att du har tillräckliga kunskaper för att introducera nybörjare till forspaddling. Kunskap om grunder och att kunna hålla grundkurser är i fokus. Målet är att förmedla en attityd till forspaddling så att kursdeltagarna efter avslutad kurs vill fortsätta, och kan göra det på ett säkert sätt.

Du har även intyg enligt SKF''s normer på att du har tillräckliga kunskaper för att introducera nybörjare till forspaddling. Kunskap om att hålla grundkurser i fors är i fokus. Målet är att förmedla en attityd till forspaddling så att kursdeltagarna efter avslutad kurs vill fortsätta, och kan göra det på ett säkert sätt.

Mer info kan hittas på http://www.kanot.com/Paddelpasset/Niva3Bla/Forskajak/     ( se datum för forskurser)

Datum o Pris: efter förfrågan!

Plats: Ljusdal el efter önskemål