Äventyr

Sommaren lockar till äventyr o upplevelser! Oavsett väder och vind så hittar du både kurser och dagsaktiviteter med det lilla extra hos oss!

 

Grottkrypning

Efter flera jordbävningar och skalv på våra breddgrader finns nu fantastiska grottsystem i våra trakter . Här vandrar och kryper vi utrustade med pannlampor samt skyddskläder och undersöker underjordens långa gångar, djupa hålor och stora salar.

Prova på klippklättring

Prova att klättra och repellera nedför tvära stup. En luftig upplevelse som bjuder på utmaning, pirr i magen och vackra vyer. Ta med hela familjen eller gänget och prova på att klättra i skogarna i Hälsingland.

Prova på forspaddling

Är du sugen på utmaningar, äventyr och att lära känna forsens krafter under kontrollerade former. Forskajakpaddling, från några timmar till flerdagars kurser arrangeras från maj till slutet av september.

Riverboard

Närmare kontakt med forsen än så här kan du knappast få. Det är en speciell känsla att ligga i forsen på en flytande bräda och ha full kontroll!

Klätterhelg

Att klättra upp för branta klippväggar, känna hur marken nedanför känns längre och längre bort. Titta på utsikten och framför allt kämpa för att ta dig uppåt på berget. Det är en dag på berget tillsammans med Explore.